HORECA PORTEMONNEE

Een horeca portemonnee voor de professional
 

Alle producten in de horeca portemonnee serie zijn uiteraard van hoogwaardig nappa leder. Kortom een kwalitatieve en praktische aanwinst voor jou en je personeel. We hebben de serie groot ingekocht, hierdoor hebben wij zeer concurrerend prijzen! Dit type portemonnee wordt ook wel een kelner portemonnee, horecabeurs, taxi portemonnee, koopmansbeurs of kelnerbeurs genoemd. Je kunt ze in alle soorten en maten bij ons kopen.

AANBIEDING Koopmansbeurs met Munthouder XL en Riem - Schuifsluiting Met Munthouder

Koopmansbeurs met Munthouder XL en Riem - Schuifsluiting Met Munthouder

42,95 44,95 Naar product
Holster voor Koopmansbeurs en Notitieblok - Met Riem Zwart

Holster voor Koopmansbeurs en Notitieblok - Met Riem Zwart

22,95 Naar product
Burkely Multicolor Horecabeurs met geldvak Rood - Multicolor

Burkely Multicolor Horecabeurs met geldvak Rood - Multicolor

44,95 Naar product
Burkely Multicolor Horecabeurs met rits Black Multicolor

Burkely Multicolor Horecabeurs met rits Black Multicolor

39,95 Naar product
Burkely Multicolor Holster Zwart

Burkely Multicolor Holster Zwart

29,95 Naar product
Euro Munthouder Munthouder

Euro Munthouder Munthouder

16,95 Naar product
Ketting voor Koopmansbeurs Metaal

Ketting voor Koopmansbeurs Metaal

3,95 Naar product

Soorten horeca portemonnee

Belangrijk bij de horeca portemonnee is natuurlijk zijn indeling. Bewaar je briefgeld en munten overzichtelijk, zodat je snel geld kunt teruggeven aan je gasten. Onze horeca portemonnees bevatten meerdere briefgeldvakken en een muntgeldvak met ritssluiting. Ook bestaan er kelner portemonnees met ‘bak’ voor het muntgeld; ook wel schudbak genoemd. Of heb je toch liever het kleingeld in een munthouder? Tenslotte kun je veel van onze portemonnees met een ketting uitrusten om hem zo veilig aan je broek of schort te bevestigen. Wij leveren al ruim tien jaar lederwaren voor de professional. Door onze ruime kennis, ervaring, goede contacten en voorraad kunnen wij je snel een ruime selectie horeca lederwaren leveren. Dit natuurlijk tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Holsters en accessoires

Berg je portemonnee op in een van onze holsters. Of heb je liever een holster voor je terminal en een losse portemonnee? Als verdere uitbreiding voor de kelner hebben wij ook een poetsdoek holster / houder in ons assortiment. Wil je graag ruimte voor veel muntgeld, liever een portemonnee met munthouder of een horeca portemonnee met een rits? Onze horeca lederwaren zijn uitsluitend gemaakt van zwart echt leder. Tevens zijn de randen en hoeken dubbel en doorgestikt. Dit zorgt voor extra stevigheid. Kortom kwaliteit voor iedereen in de bediening.

Artikelen combineren

Hoe kun je onze horeca artikelen combineren? Dat is erg gemakkelijk. Houd er rekening mee als je een horeca portemonnee met meerdere accessoires bestelt, dat er slechts een artikel met een nylon riem in de set kan zitten.

Hoge Staffel korting

Bij de horeca lederwaren hanteren wij ook een zeer aantrekkelijke staffelkorting bij aankopen vanaf 3 stuks. Deze korting wordt automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Kortom horeca lederwaren, kwaliteit voor de professional en nergens goedkoper!
Ga je online bestellen bij ons, dan wordt de bestelling gratis verzonden

Top kwaliteit Echt Leder

Onze brede collectie horeca portemonnees zijn uitsluitend gemaakt van echt leder. De producten zijn handgemaakt en hebben een lange levensduur door gebruik van echt leer.

ONZE MERKEN

brand