KLACHTEN EN GARANTIE

Controle bij levering
Controleer bij ontvangst altijd uw bestelde producten. Let hierbij op het volgende:
Is de doos waarin het bestelde product wordt geleverd in goede staat?
Is alles compleet?
Is het product onbeschadigd?

Bij de pakketdienst kunt u aangeven de levering niet te accepteren indien de doos beschadigd is. Neem contact met ons op indien er iets mis is met uw bestelling.

Garantie
Op alle artikelen die u bij Ledertotaal besteld, waavan u in redelijkheid (en bij normaal gebruik) een lange levensduur mag verwachten, geeft Lerenportemonnee.nl een jaar garantie. Dit geldt niet voor slijtage door intensief gebruik. Leer is een natuurproduct, een levend materiaal dat ademt en flexibel is. De zichtbare nerven, poriën, littekens, insectenbeten en lichte sterkte- en kleurverschillen in de huid typeren de echtheid van uw lederen artikel. Dit zijn geen materiaalfouten, de natuur heeft hier zijn handtekening achtergelaten.

Reparatie
Ledertotaal heeft een eigen reparatie afdeling, alle reparaties worden uitgevoerd door ons of door derden. Dit betreft zowel reparaties die onder garantie vallen als reparaties buiten de garantie. De einge voorwaarde is dat u de producten bij ons heeft gekocht.
De procedure voor het aanbieden van uw reparatie/garantie:

1. Meldt via het onderstaand RMA formulier dat u een product ter reparatie wilt aanbieden.
2. U krijgt per e-mail een bevestiging, inclusief instructies en een RMA nummer voor verzending van uw product.
3. Wij versturen per e-mail een ontvangstbevestiging, zodra uw product door ons is ontvangen.
4. Indien er kosten zijn verbonden aan de reparatie, dan nemen wij per e-mail contact met u op voor goedkeuring.

Na reparatie wordt uw product kostenloos geretourneerd wanneer deze nog in de garantie valt. Mocht dit niet het geval zijn, dan bereken wij slechts € 5,- verzendkosten.

Klachten
Bij klachten kunt u gebruik maken van het contactformulier of bellen met 013 4689548. Wij streven ernaar om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen. Wij houden een maximum termijn van veertien dagen aan voor het behandelen van uw klacht.


Wilt u een product retourneren?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.