RUILEN EN RETOURNEREN

Retourneren
U mag een geleverd artikel binnen veertien (14) dagen na ontvangst aan Ledertotaal retourneren. Dit dient u te doen door gebruik te maken van het onderstaande RMA formulier. Na invullen van het RMA formulier ontvangt u van ons een RMA nummer. Dit nummer heeft u nodig om een pakket te retourneren en dient duidelijk vermeld te worden op het retourpakket. Terugzenden is uitsluitend mogelijk in dezelfde verpakking. Het pakket dient door u gefrankeerd te worden; ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd. Het retourpakket kunt u verzenden met een pakketdienst naar keuze naar onderstaand adres. Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen wordt het bedrag van de zending binnen 2 werkdagen teruggestort op uw bank- of girorekening.

Levering van artikelen met (bedrijfs-) logo kunnen in geen enkel geval geretourneerd worden, aangezien deze speciaal voor de afnemer zijn geproduceerd.

Ruilen
U mag een geleverd artikel binnen veertien dagen na ontvangst ruilen voor een ander artikel. Dit kunt u doen door gebruik te maken van het onderstaande RMA formulier. Na invullen van het RMA formulier ontvangt u van ons een RMA nummer. Dit nummer moet duidelijk vermeld worden op het retourpakket. Terugzenden is uitsluitend mogelijk in dezelfde verpakking. Het pakket dient door u gefrankeerd te worden; ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd. Het retourpakket kunt u verzenden met een pakketdienst naar keuze naar onderstaand adres.

LET OP: Het vervangende artikel wordt pas verzonden nadat wij het te ruilen artikel in goede staat hebben ontvangen.

Retouradres
LederTotaal
Sint Clemensdreef 2
5096BH Hulsel
Nederland


Wilt u een product retourneren?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.